Lastnosti masažne pištole

15/08/2021

Masažne pištole so izvrsten pripomoček za osebe, ki se ukvarjajo s športom. Prav tako tudi za vse, ki čutijo bolečine v mišicah, ne nazadnje tudi za tiste, ki želijo izboljšati svoje počutje. S pomočjo takšnega orodja torej lahko lajšate bolečine v mišicah, sproščate utrujene mišice, izboljšate njihovo gibljivost, regeneracijo ter cirkulacijo.

Naprava je torej namenjena rekreativcem, športnikom, ljudem z bolečinami v mišicah, ljudem, ki želijo povečati prožnost svojega telesa in tistim, ki želijo izboljšati svoje splošno počutje.

Priloženi nastavki

Pri nakupu masažne pištole so vam na voljo tudi nekateri priloženi nastavki. To so okrogla glava, dvojna glava, ploščata glava, koničasta glava, zračna in zaobljena glava.

Okrogla glava masažne pištole je primerna za masažo večjih mišičnih skupin. Dvojna je primerna za masažo hrbtenice in ramen oziroma nekoliko bolj skritih skupin mišic. S pomočjo ploščate glave lahko masirate celotno telo. Koničasta je praviloma namenjena za masažo manjših mišic ter nekoliko globljih mišičnih tkiv. Zračna glava se uporablja za masažo bolj občutljivih mišic, zaobljena pa za masiranje manjših oziroma težje dostopnih mišic.

Kaj je še vključeno v komplet masažne pištole

Ob nakupu kompleta masažne pištole prejmete masažno pištolo, 6 nastavkov, polnilec za polnjenje, slovenska navodila za uporabo, garancijo, lepo in kakovostno embalažo. Nekateri ponudniki vam podarijo tudi kakšno priročno darilo, na primer kolebnico, ter brezplačno dostavo.

Sicer pa je uporaba masažne pištole sila preprosta, obenem pa vam uporaba omogoča zelo učinkovite rezultate. Posledično je takšno orodje vse bolj priljubljeno pri športnikih in rekreativcih, ki lahko kar sami doma poskrbijo za boljšo regeneracijo, aktivacijo, fleksibilnost pa tudi za okrevanje.

Serija posnetkov, ki pojasnjujejo, kako se lahko uporablja naprava

Eden od boljših ponudnikov masažnih pištol pri nas je v sodelovanju s strokovnjaki pripravil serijo posnetkov, ki predstavljajo, kako naprava lahko na izjemno učinkovit način pomaga odpraviti vsakdanje, najbolj pogoste bolečine. Če se torej soočate z bolečinami v hrbtu, vratu, nogah in še kje, si serijo posnetkov lahko ogledate na spletu.

Še preden pa se v lastni režiji lotite uporabe masažne pištole, morate najprej poskrbeti za najbolj primeren masažni nastavek. Tega je treba vstaviti v napravo in jo nato vključiti. Pri vklopu orodja ne prislanjajte na telo.