Komunikacija s težavnimi strankami in trening prodaje

27/05/2021

Vsakdo, ki se ukvarja s prodajo, se prej ali slej sreča s situacijami, v katerih pogreša neko določeno znanje, pa naj bo to na področju prodajnih veščin ali pa preprosto na področju komunikacije. Pri prodaji se namreč prej ali slej znajdemo v konfliktni situacijami s težavnimi strankami in takrat je izredno pomembno, kako se lotimo reševanja konflikta oziroma kakšna je naša komunikacija s težavnimi strankami. Po drugi strani se v procesu prodaje rešujemo tudi z drugimi situacijami, kjer potrebujemo določene komunikacijske veščine.

Ste morda tudi vi že pomislili na to, da potrebujete trening prodaje ali pa pomoč pri komunikaciji s težavnimi strankami?

Če vas zanima področje treningov prodaje ali pa usvojitev določenih veščin na področju komunikacije, predvsem v primeru s težavnimi strankami, potem vam na tem mestu predlagam, kam se lahko obrnete za tovrstno strokovno pomoč. Na našem trgu imamo namreč nekaj strokovnjakov, ki imajo na področju prodaje in komunikacije veliko znanja in izkušenj ter vam tako lahko bistveno pomagajo pri vaših situacijah.

Za trening prodaje in komunikacije s težavnimi strankami vam na tem mestu svetujem, da se obrnete na Mojco Balanč. Storitve, kot so trening prodaje in komunikacija s težavnimi strankami, lahko najdete na njeni spletni strani, to je mojcabalanc.si. V kolikor bi seveda imeli kakšna dodatna vprašanja glede ponujenih delavnic, potem kar kontaktirajte Mojco in se pozanimajte o tem, kakšna izobraževanja bi vam osebno prišla najbolj prav. Zagotovo boste navdušeni nad treningom prodaje ter veščinami komunikacije s težavnimi strankami in verjamem, da bodo rezultati kmalu vidni.